Autorijbewijs

Autorijlessen bij Van Kaam Rijopleiding

Met de auto kom je overal. Een goede investering dus!

Ben je 16,5 jaar of ouder, dan mag je al starten met rijlessen. Examen doen mag al vanaf je 17e verjaardag maar dan mag je tot je 18e verjaardag alleen onder begeleiding van een door jou aangewezen coach autorijden. Vanaf je 18e verjaardag mag je dan meteen alleen autorijden.

START VANDAAG NOG!

Zet vandaag de eerste stap naar het halen van je autorijbewijs. Neem contact op voor het inplannen van je eerste rijles.

Praktijklessen

Tijdens de praktijklessen oefen je natuurlijk alles wat je op het praktijkexamen moet kunnen. Dat is onder andere het omgaan met de auto, verkeersregels toepassen, zelfstandig routes rijden, bijzondere verrichtingen enz.

Het grootste verschil tussen lessen bij van Kaam Rijopleiding en andere rijscholen in de regio zit hem in het feit dat wij lesblokken van 1,5 uur hebben. De reden hiervoor is de volgende:

Als je maar 1 uur rijles hebt en je moet in die tijd een leerling naar huis brengen en weer een nieuwe ophalen ben je daar al minimaal een kwartier mee bezig. Als je hier de reistijd naar het examengebied bij optelt kom je tot de conclusie dat je maar een klein deel van de les echt in het examengebied bezig bent. Bij lesblokken van 1,5 uur kun je dus langer in het examengebied rijden. Je krijgt meer leermomenten per rijles en uiteindelijk zal dit resulteren in een hoger rendement voor wat betreft slagingspercentage.

Zorg ervoor dat je goed voorbereid naar het examen toe gaat. Dat doe je door voldoende lessen te nemen, zodat je van jezelf weet dat je er klaar voor bent en een goede slagingskans hebt. Natuurlijk schatten wij dit samen met jou in.

Theorie

Voor theorielessen verwijs ik je graag door naar onze collega’s. Kijk op de pagina “Theorie halen” voor meer informatie.

Pakketprijzen

Pakket "Kruispunt"

  • 20 rijlessen van 1,5 uur
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen

€ 1.825,-

Pakket "Rotonde"

  • 25 rijlessen van 1,5 uur
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen

€ 2.175,-

Pakket "Snelweg"

  • 30 rijlessen van 1,5 uur
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen

€ 2.525,-

Losse prijzen

Prakijklessen
Autorijles per uur € 50,-
Examenkosten
Tussentijdse toets € 200,-
Praktijkexamen € 250,-
Herexamen € 275,-
Faalangst examen € 300,-
Theorie examen (BTH) € 55,-

START VANDAAG NOG!

Zet vandaag de eerste stap naar het halen van je autorijbewijs. Neem contact op voor het inplannen van je eerste rijles.