Bromfietsrijbewijs

Bromfiets- en scooterrijlessen bij Van Kaam Rijopleidng

Je bent 15 jaar of ouder en wilt je bromfiets rijbewijs gaan halen in de regio Halderberge, Roosendaal of Moerdijk? Kom dan naar van Kaam Rijopleiding. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw rijopleiding.

START VANDAAG NOG!

Zet vandaag de eerste stap om je bromfietsrijbewijs te halen. Neem contact op voor het inplannen van je eerste rijles.

Praktijklessen

Voor je aan je praktijk mag beginnen, moet je 16 jaar zijn en in het bezit van je theoriecertificaat voor de bromfiets. Dus als je snel je bromfiets rijbewijs wilt halen meld je dan tijdig aan voor de theoriecursus zodat je daar geen vertraging door oploopt.

Bij de praktijklessen rijden we meestal met 2 leerlingen en 1 instructeur. Er wordt aandacht besteed aan de zithouding, spiegelen, remtechniek en natuurlijk het rijden in het verkeer. Om dat allemaal aan te leren hebben we een pakket samen gesteld met hierin de theoriecursus, boeken, en het theorie examen. 1 praktijkles van 2 uur en 1 praktijkles van 2 uur gevolgd door het praktijkexamen. Mocht er na de les van 2 uur blijken dat er meerdere lessen nodig zijn om op het examen niveau te komen dan kan het pakket altijd aangevuld worden met losse lessen.

Theorie

Voor theorielessen verwijs ik je graag door naar onze collega’s. Kijk op de pagina “Theorie halen” voor meer informatie.

Prijzen

Prakijklessen
Bromfiets rijles per uur € 42,50
Examenkosten
Praktijkexamen bromfiets (Am2) € 200,-
Theorie examen bromfiets (Amth) € 55,-
 

START VANDAAG NOG!

Zet vandaag de eerste stap om je bromfietsrijbewijs te halen. Neem contact op voor het inplannen van je eerste rijles.