Over Van Kaam Rijopleiding

Maak kennis met jouw rijinstructeur

Ik ben Gert-Jan van Kaam en geboren op 25 november 1980 in Oudenbosch. Ik woon in Standdaarbuiten samen met Margo en onze 3 kinderen Teuntje, Owen en Josh.

Na de basisschool ben ik naar het Markland College in Oudenbosch gegaan waar ik het vbo (op mavo niveau) heb afgerond. Hierna ben ik naar het Markiezaat College in Bergen op Zoom gegaan en ben daar de BBL opleiding Chauffeur Goederenvervoer gaan volgen.

Nadat ik deze opleiding had afgerond en mijn vereiste rijbewijzen had gehaald ben ik vanaf mijn 18 tot 27 jaar zowel nationaal als internationaal vrachtwagenchauffeur geweest bij verschillende transportbedrijven. Omdat ik tijidens mijn werk als chauffeur het contact met mensen verschrikkelijk miste besloot ik om mezelf om te scholen tot rijinstructeur.

En vanaf het moment dat ik met deze opleiding starte bleek dat ik mijn roeping gevonden had. Na het afronden van deze opleiding ben ik begonnen en tegelijkertijd was dus ook van Kaam Rijopleiding een feit. Al was het op dat moment dus als zzp- er. In de 15 jaar als zzp- er bij verschillende rijscholen heb ik me ontwikkeld in het geven van les voor verschillende rijbewijzen zoals: Auto, Motor, Bromfiets, Aanhanger.

Daarnaast ben ik ook andere opleidingen gaan doen voor bijvoorbeeld: Taxipas, Faalangst-instructeur en Stagementor (voor aankomende rijinstructeurs) en heb deze met succes afgerond.

Vooral het lesgeven op de ‘2-wielers’ sprak me erg aan (Motor en bromfiets). Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik hierin gespecialiseerd ben en ook wel om bekend sta.

Na mijn huwelijk op 30 september 2022 besloot ik om vanaf dat moment ook dat het tijd was om professioneel op eigen benen te staan. Dus niet meer als zzp-er voor andere rijscholen, maar gewoon als zelfstandige rijschool. Vanaf 01 november 2022 ben ik daarom van Kaam Rijopleiding als zelfstandige rijschool voort gaan zetten.

Met als doel mensen voor een normale prijs. en op een leuke en gezellige manier aan het door hun gewenste rijbewijs te helpen.

Heeft u nog vragen, twijfel niet om contact op te nemen.

Ik hoop u snel te begroeten bij van Kaam Rijopleiding!

— Gert-Jan